Le Petit Quinquin
Service à table
Cartes bancaires
Bar à bières
Soirée privée
Enterrement de vie de garçon
Enterrement de vie de jeune fille
Dj
3 avis sur Le Petit Quinquin
« Un café situé dans le centre ville de Maule, à proximité de la Mairie.
Il est idéal pour boire un bière en terrasse entre amis, dans un ambiance conviviale.
De plus, le gérant et les serveurs sont sympathique et vous avez la possibilité de grignoter quelques choses selon les ingrédients disponible »
« J'adore ce café ! Il y a une bonne ambiance, les serveurs sont agréables et le patron est super. Rien à dire de plus. »
« Klassiek voorbeeld van een toeristenfuik (lijkt een beetje op Allo Allo), want hier op 11 december 1011 om 12. 33 uur opgelicht door Manu, waarschijnlijk de eigenaresse/exploitant. Op 10 december kostten hier twee capucino's nog euro 4. Maar de volgende dag voor precies dezelfde capucino's, plotseling euro 6. 60. Hoezo dan ? Helaas geen discussie mogelijk, want betálen jij (ticket 20111211-100040) ! En wat doe je dan ? Juist ja, afrekenen, in het besef dat je bedonderd bent en dat Franse horeca-exploitanten, de goeden niet te na gesproken, zich op smerige wijze verrijken ten koste van argeloze passanten. Als deze tent in brand zou staan, kom ik niet helpen met blussen. Hiermede benoem ik de exploitante van Le Petit Quinquin (let op, ze heeft donkerzwarte ogen) tot Heks en Oplichtster van het Jaar en ook in 2012 van Maule. Frans Toeristenbureau : Doe Iets ! Jean-Marie La Hollande. »
Commentaire de
« En français, ça donne quoi ? »
Commentaire de
« J'ai pensé à la même chose Tinalovemag lol